X
تبلیغات
جمعه 30 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 03:37 ق.ظ


طرز تهیه ی ذرت مکزیکی



برای این که بحثمون خسته کننده نباشه میون هر بحث دستور طبخ یه غذا یا یه خوراک مرسوم که معمولا نمی تونیم مثل بیرون درست کنیم رو می دم تا ببینین با کمی صبر و حوصله غذاهاتون از بیرون هم خوشمزه تر می شه!!



ذرت مکزیکی

یک خوراک خوشمزه که الان در جای جای شهر تهران براش دکه درست شده و طرفدارهای زیادی هم داره .


ادامشو میخوای پس برو به ادامه مطلب

برای این که بحثمون خسته کننده نباشه میون هر بحث دستور طبخ یه غذا یا یه خوراک مرسوم که معمولا نمی تونیم مثل بیرون درست کنیم رو می دم تا ببینین با کمی صبر و حوصله غذاهاتون از بیرون هم خوشمزه تر می شه!!



ذرت مکزیکی

یک خوراک خوشمزه که الان در جای جای شهر تهران براش دکه درست شده و طرفدارهای زیادی هم داره .

مواد لازم :

کنسرو ذرت ... یک قوطی

آویشن

مارگارین

سس مایونز

قارچ

چیپس خلالی

پنیر پیتزا


آبلیمو

نمک و فلفل


ما به دو صورت می تونیم ذرت رو تهیه کنیم، یکی ذرت فریز شده یا کنسروه  که از بیرون میخریم و یکی تهیه ذرت از بلال به دست خودمونه! اینا زیاد فرقی با هم ندارن .
نوع اول که ساده است می خریم و کمی بخار میدیم و استفاده می کنیم ولی نوع دوم یعنی دون کردن بلال:
باید تمام دونه های ذرت رو از بلال جدا کنید که قلقش رو اگر بلد نباشید، کار سخت و طاقت فرسایی میشه !



ولی قلقش اینه که یه ردیف ذرت در راستای طولی بلال رو در بیایم که میشه لبه یه چاقوی بلند رو انداخت توش و مثل اهرم اون یک ردیف رو خالی کرد !
وقتی یک ردیف خالی شد، باقی ردیف ها رومی تونیم در عرض چند دقیقه با دست دون کنیم .
حالا هر چند تا بلال رو که خواستید دون کنید و یه آبی بهش بزنید که پرزهاش تمیز بشه !
بعد از شستن ، دونه های بلال رو داخل بخارپز می ریزیم و می گذاریم بپزه نمی شه زمان مشخصی واسه آب پز شدنش داد ولی یه چیزی حدود یک ربع تا نیم ساعت وقت رو می بره .فقط باید مواظب باشین که له نشه بعد از اینکه ذرتها پخته شدن، باید وارد مرحله اضافه کردن چاشنی بشید که یه چیز مهمه و مزه اصلی ذرت رو این چاشنی ها تعیین می کنه.


1. نمک به مقدار لازم

2. آویشن (آویشن از اون دسته ادویه هاست که تو خیلی از ملت ها ناشناخته مونده ! توی خیلی از غذاهای خوشمزه ای که بیرون درست میکنن، آویشن از ادویه های شدیداً پرکاریه ! مثل پیتزا یا سمبوسه )
پس این چـــاشـــنــی رو حتماً بهش اضافه کنید و سعی کنین کم کم این ادویه ریخته بشه اونقدر باید بریزید که بوش توی ذرت مشهود و قابل حس باشه!!


3. مارگارین یا کره (که معمولا مارگارین استفاده می شه ) یه مقداری که ظاهر ذرت رو براق بکنه البته بعضی ها روغن زیتون هم می زنن ولی معمولش مارگارین .


4. فلفل که اگر با غذای تند مشکل ندارید، میتونید یه مقدار خیلی کم فقط برای طعم گرفتن بریزید!


5. سس مایونز ! معمولش اینه که از سس مایونز معمولی استفاده میکنن و اگه کمی بهش آویشن هم اضافه کنید خوشمزه تر می شه .

6. آبلیمو به مقدار کم

۷ . قارچ رو هم جداگانه یه تفت بدید و یه چند دقیقه ای با ذرت ها بزارید بخار بخوره .

۸. لحظه آخر پنیر پیتزا رو به اندازه یه قاشق غذاخوری اضافه کنید تا کاملا آب بشه .

۹. چیپس خلالی رو در آخرین لحظه اضافه کنید که خمیر نشه.

نکته : قارچ یا چیپس خلالی  به دلخواه و ذائقه شماست .


و نکته پایانی اگه در منزل بخار پز دارین بهترین راه طبخ این خوراک استفاده از بخار پزه .

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo